Sedežno pohištvo maklu je oblikovano z miselnostjo združitve uporabnosti in estetske dovršenosti v modernem smislu. Skrbno izbrani materiali slovenskih in ostalih evropskih proizvajalcev ter ročna izdelava so tisti elementi, ki naredijo pohištvo kakovostno tudi v predelih, ki nam na prvi pogled niso vidni. Naj pohištvo maklu dolga leta spremlja vse vas, ki cenite udobje, stil in svobodo, pa naj si bo to doma ali v prostorih namenjenih širši javnosti.

ZAČETEK

Zgodba podjetja Maklu d.o.o. se je začela leta 2015. Ustanoviteljica Klara Kranjec sem svojo strast do šivanja in ustvarjanja, ki me spremlja že od malih nog spremenila v posel. Ideja o izdelavi lahkega sedežnega pohištva se je porodila v želji po sedišču, ki bi s svojo lahkoto, obliko in edinstvenostjo omogočal svobodo in dopuščal osebni stil. Imeti pohištvo, za katerega si ponosen, da ga imaš. Maklu je podjetje, ki stopa po svoji poti s srcem, pripadnostjo in s spoštovanjem.

 

POSLANSTVO

Poslanstvo podjetja je nudenje kupcem kreativno, kakovostno in funkcionalno lahko sedežno pohištvo in celovito storitev. Prav tako je poslanstvo podjetja ohranjati pomen družbene odgovornosti do zaposlenih in skupnosti, ter se usmerjati v proizvodnjo s čim manjšim vplivom na okolje.