PRALNA TEKSTILNA ZAŠČITNA MASKA

9,90 

Zaščitna maska Maklu je narejena v obliki, ki se prilega obrazu in tako omogoča večje udobje in vsestransko uporabnost. Narejena je iz treh slojev: zunanjih nagubanih slojev tkanine z eko tex certifikatom, vmesnega sloja iz netkanega tekstila, nosno prilagodljivo oporo ter dvema elastikama za njeno namestitev.

Maska je pralna in primerna za večkratno uporabo. Z nakupom pralne maske prispevate k ohranjanju okolja oz. zmanjševanju odpadkov.

Dimenzije: 18 cm (š) x 16 cm (d)

Pridobljeno mnenje (z dne 15.4.2020) UKC Ljubljana o ustreznosti zaščitne maske za splošno rabo (osebna raba, trgovina in drugje, kjer zaščitna oprema ni predpisana s posebnimi pogoji).

 

 

Počisti

Opis

Zunanja sloja: 50% bombaž, 50% poliester (OEKO-TEX STANDARD 100 CERTIFIKAT – odsotnost zdravju škodljivih snovi ali prepovedanih snovi).
Vmesni sloj: netkan tekstil (OEKO-TEX STANDARD 100 CERTIFIKAT – odsotnost zdravju škodljivih snovi ali prepovedanih snovi).
Trak za namestitev: elastika – poliester, elastan.
Nosna opora: aluminij.

Vzdrževanje

– Strojno pranje do 60 °C.
– Likanje pri najvišji temperaturi 110 °C (Pomembno: pri višji temperaturi se poškoduje notranji sloj, kar zmanjša zaščito maske!).

Pomembne informacije

– Ta zaščitna maska ne zagotavlja 100% preprečitev okužbe z virusi oz. mikrobi. Namenjena je zaščiti drugih pred vašim kašljanjem in kihanjem ter, opominjanju, da se ne dotikate obraza z rokami.
– Maska je namenjena tudi zaščiti proti vetru in umazaniji.
– Maska je pakirana v praktično zaščitno vrečko. Pred pakiranjem je dezinficirana in obdelana na visoki temperaturi, kar naj bi pomenilo neoporečnost maske. Vseeno priporočamo, da masko pred uporabo operete.

Masko po vsakokratni uporabi operite in vedno uporabljajte le oprano in čisto. Priporočamo nakup dveh mask, saj si boste tako omogočili neoporečno zamenjavo v času, ko ne boste imeli možnost oprati že nošeno masko.